A Dental 4

A dental4 moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy a felhasználók maguk alakítsák ki az igényeiknek leginkább megfelelő összetételű programcsomagot.
A rendelkezésre álló alap szoftvercsomagok és a hozzájuk kapcsolható kiegészítő modulok bármilyen kombinációjú összeállításával biztosítható, hogy minden felhasználó a pacientúra méretéhez, a rendelő fő profiljához igazodó, csak a szükséges funkciókkal rendelkező programmal dolgozzon.

Ennek a moduláris felépítésnek köszönhető az is, hogy az idő előre haladtával változó igényekhez igazodva, a Dental 4 bármikor bővíthető az újabb feladatoknak megfelelő modulokkal. Vannak azonban olyan funkciók, olyan felületek melyeket minden Dental 4 szoftver tartalmaz.A Dental 4 alapfunkciói

Kiegészítő modulok

Hálózati kiegészítő modulok

Recepciós modul

A hálózatos verziójú programban található recepciós modul biztosítja, hogy az összes orvoshoz egy munkaállomáson lehet a berendeléseket előjegyezni. A recepciós munkatárs láthatja a rendelő összes orvosának rendelési idejét, és ehhez képest végezheti a berendeléseket. A rendelőkben dolgozó orvosok aztán csak a saját berendeléseiket látják az erre a célra szolgáló felületen.

A Páciens forgalom felületen a recepciós felhasználó jelölheti a páciens érkezését, ez azonnal megjelenik az orvosnál egy külön ablakban. Távozáskor az orvos automatikusan kilépteti a beteget, így a recepciós gyorsan tudja a ráeső feladatokat elvégezni (fizetés, időpontadás, stb.)

Hálózati levelezés

A rendelőben dolgozó munkatársak üzeneteket küldhetnek egymásnak, amelyek (ha az üzenet címzettje bejelentkezett a hálózatba) egy percen belül megjelenik a címzett munkaállomásának képernyőjén. Ha a címzett éppen nincs a hálózatban, akkor az üzenet a bejelentkezéskor jelenik meg a képernyőn.

SEC Trading Kft
1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Tel: +36 1 335 69 70
Fax: +36 1 335 69 71
E-mail: info@sec.hu
Web: www.secnet.hu
Copyright © 2020, SEC Trading Kft. Az itt megjelent írásos anyagok a SEC Trading Kft. tulajdonát képezik. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek